Ett flertal sätt som animerad reklamfilm gynnar företag på

Posted by admin on July 3, 2017 in blog |

Visste du att ett budskap mottas 64 % bättre om det visas i videoformat istället för textformat? Eller att en enda minut av video är värt så mycket som 1,8 miljoner ord? Det har genomförts ett stort antal studier gång på gång som har visat samma resultat: Att ha en animerad reklamfilm på sin sida gör kunder mycket mer intresserade och involverade. Se bara Animeradreklamfilm.com. I allmänhet klickar dubbelt så många (och ibland även upp till tre gånger så många) personer på länkar från e-mail om de har en animerad reklamfilm bifogad. Av de kunder som har införskaffat en produkt från en sida med en animerad reklamfilm sa 9/10 att denne video hjälpte dem i sitt beslut kring huruvida de skulle köpa produkten eller inte.

 

Varför inte därför satsa på en animerad reklamfilm till sitt eget företags hemsida, och på så vis enkelt locka nya kunder som faktiskt stannar kvar på sidan. Ett vanligt reklaminslag som man ser på TV kan kosta så mycket som flera tiotusentals kronor, ibland även mer. En animerad reklamfilm är ett billigare alternativ som i slutändan har en större inverkan på besökaren än en lång text. Hur intressant innehållet än må vara kan man inte slå en personlig video som enkelt, tydligt och snabbt informerar om det viktigaste. Självfallet kan man därefter utöver videon ha mer detaljerad info i form av text på resten av sin hemsida, men videon är till för att snabbt locka kunder och låta dem förstå hur ens produkter fungerar.

 

Det är inte tal om 3D-animation

 

När man hör ordet ”animerad reklamfilm” är det självfallet inte helt omöjligt att man börjar tänka i banorna kring 3D-animation såsom Disney filmer uppvisar. Det här är dock inte riktigt vad en animerad reklamfilm är. Dessa klipp är 2D-animerade och har vanligtvis en utformning som är lätt att smälta. Hur man vill att den animerade reklamfilmen ska se ut är upp till en själv, men de är alltid 2D-animerade. Man kan välja att till större del ha text som dyker upp och försvinner på en whiteboard, eller så kan man berätta lite av en historia genom att bygga upp en fullfjädrad värld med karaktärer, bakgrunder och dylikt. På så sätt kan man visa en situation där produkten eller tjänsten kommer till nytta på ett klart och tydligt vis.

 

Bevis på hur professionellt ett företag är

 

Om nya besökare möts av en animationsvideo när de först når ens hemsida kan de på ett enkelt vis känna sig tryggare och gladare. Istället för en anonym text talar en speaker direkt till kunden, och förklarar på ett professionellt vis hur produkten fungerar. Det blir inga missförstånd och det blir enklare att komma ihåg den information som har givits till en. Hemsidor såsom animeradreklamfilm.com hjälper till att bygga upp en professionell animerad reklamfilm som säkert kommer att locka fler kunder och se till så att de stannar kvar på hemsidan för att ta reda på mer.

Copyright © 2017-2020 Estrad Musik All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.